FunX Amsterdam

Eerste namen Appelsap 2019: o.a. Maleek Berry, Wilde Westen, Snelle en Rimon

  1. Newschevron right
  2. Eerste namen Appelsap 2019: o.a. Maleek Berry, Wilde Westen, Snelle en Rimon

De eerste tien namen die Appelsap 2019 onveilig komen maken, zijn bekend! Het gaat om Maleek Berry, Wilde Westen, Rimon, Flohio, Ares, Idaly, BenjiFlow, Snelle, Abstract en Colorful Soundsystem. Op zaterdag 10 augustus vindt alweer de negentiende editie van het populaire festival plaats in het Flevopark Amsterdam.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ook FunX is er natuurlijk weer bij om een hele toffe uitzending live op locatie te maken! Niet alleen krijgt de mobiele studio weer een mooi plekje, maar ook via de social mediakanalen van FunX - Instagram en Facebook - wordt het festival op de meest originele manier vastgelegd.

hiphoplegends

Vorig jaar zocht Ouassima op het festival uit welke artiesten worden beschouwd als hiphoplegends. Ze sprak onder andere met JoeyAK, Qucee & Nesim, Josylvio, D-Double en Mario Cash.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

samenbrengen

Behalve dat hiphop fully gerepresend wordt op Appelsap, is er ook meer dan genoeg ruimte voor R&B, grime en elektronische muziek. Het mooie is dat het festival verschillende (beginnende) binnen- en buitenlandse artiesten samenbrengt in Amsterdam.

Ster advertentie
Ster advertentie