FunX Amsterdam

Van Amsterdam naar voetballer en model in LA: Denzel Slager

  1. Newschevron right
  2. Van Amsterdam naar voetballer en model in LA: Denzel Slager

FunX-dj Eva had prachtig gezelschap in Jouw Stad Amsterdam! Niemand minder dan voetballer en model Denzel Slager schoof aan. Even voorstellen voor als je hem nog niet kent: hij is 22 jaar, komt uit Amsterdam, heeft net getekend bij LA Galaxy (oude club van David Beckham) en Denzel staat aan het begin van zijn modellencarrière in Amerika!

Hoewel Amerika niet echt een voetballand is, heeft Denzel daar absoluut geen problemen mee. De voormalig RKC Waalwijk-voetballer vindt het heerlijk om zijn sport te kunnen combineren met veelbelovende modellenwerk.

"Naast het modellenwerk en voetbal, ben ik ook benaderd door een aantal reality series. Wax is daar één van. Dat gaat over vrouwen met een sporter gaan. Er zit nog één vrijgezel in. Zij vonden het ideaal om er ook een voetballer/model bij te hebben."

Ups and downs

Hoe goed Denzel er ook uitziet, ook hij heeft zijn onzekerheden. "Het is echt een struggle geweest vorig jaar. Vooral toen ik mijn contract inleverde, heb ik gewoon een jaar geen club gehad. Ik heb mijn auto moeten inleveren. Mijn salaris hield op een gegeven moment op. Er was ook geen club die geïnteresseerd was."

Gelukkig was Denzel verstandig genoeg om te beseffen dat er met wat meer inzet, genoeg andere mooie dingen op je pad kunnen komen. "Als je keihard blijft werken, dan is er no way dat er niks op je pad komt. Dat kan niet."

Check zijn Insta voor leuke kiekjes!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie