FunX Amsterdam

Schuldhulpcampagne #BlijfPositief gestart met wethouder Vliegenthart!

  1. Newschevron right
  2. Schuldhulpcampagne #BlijfPositief gestart met wethouder Vliegenthart!

De Amsterdamse schuldhulpcampagne #BlijfPositief is van start gegaan op FunX! Samen met de gemeente Amsterdam geven we je handige tips, tricks en echt hulp om beter met je financiële situatie om te gaan. De wethouder van Werk, Inkomen en Participatie, Arjan Vliegenthart, schoof aan bij Dyantha voor de officiële kick off!

"Schulden zijn niet stoer en we moeten het ook zeker niet stoer maken. Het moet wel bespreekbaar gemaakt worden. Mensen die er niks aan doen, komen dieper in de problemen en kunnen geen toekomst opbouwen."

In Amsterdam lopen er volgens de wethouder ruim 15.000 jongeren rond met een schuld. "Een iets kleinere groep heeft echt problematische schulden en die proberen we ook te helpen. Als je echt uit de schulden wil komen, dan helpen we jou, maar dan moet je er wel wat voor doen."

De gemeente heeft een speciale website waar je alle belangrijke adressen voor schuldhulpverlening kan vinden. "Bij deze plekken kan je gewoon binnenlopen. Je moet je niet afvragen of je schulden daar wel groot genoeg voor zijn."

Ster advertentie
Ster advertentie