FunX Amsterdam

Gratis haaradvies van de 'locktision' van Sevn Alias!

  1. Newschevron right
  2. Gratis haaradvies van de 'locktision' van Sevn Alias!

Ze zit al veertien jaar in het vak, heeft twee zaken en drie kinderen: de locktision van Sevn Alias! Deze powervrouw, genaamd Jahl, zat samen met de rapper in de studio bij Dyantha. Jahl zorgt niet alleen dat de dreads van Sevn fresh blijven, maar ze geeft ook advies als haardokter. "Als je net gestart bent met dreads, is het handig om het zeswekelijks bij te werken. Daarna kan je het gewoon om de drie maanden bijwerken."

VALS SPELEN

Het kweken van dreads is een heel proces en dat duurt even. Laat staan als je hele lange dreadlocks wil. Maar sommige mensen spelen een beetje vals, namelijk met dreadlock extensions.

Panty: no go!

Haardokter Jahl heeft in de uitzending ook een aantal belangrijke do's & dont's doorgenomen met betrekking tot gevlochten haar. Zo is het ontzettend slecht om een panty op je hoofd te doen als je gaat slapen. "Je moet slapen zonder iets op je hoofd te doen. Dus geen panty's, maar ook geen satijnen kussensloop. Het werkt niet. Met een panty ademt je hoofdhuid ook niet en daarmee epileer je letterlijk je haarlijn kapot."

Ster advertentie
Ster advertentie