FunX Amsterdam

Amsterdam is eerste Europese stad met airhockey club

foto: Shoreditch Agency
  1. Newschevron right
  2. Amsterdam is eerste Europese stad met airhockey club

Airhockey for days! In Amsterdam. En daarmee is de hoofdstad van Nederland de eerste plek in Europa waar de airhockey club PUCK wordt geopend. Op vrijdag 23 februari is het zover. Dan opent de TonTon Club dé spot waar je los kan gaan bij één van de 15 airhockeytafels.

neon show

PUCK is niet alleen het verlengde van de arcadehal TonTon Club, maar ook een plek waar je zeven dagen per week kan eten, drinken en dus spelen. Volgens bedenker Serdar Tonkas is de nieuwe spot te vergelijken met een hysterische 'neon show á la Tokyo.

meer dan dat

Airhockey is een populair spel en dat komt vooral omdat het zo laagdrempelig is en kort duurt. "Het is net pingpong: populair omdat iedereen het kan." PUCK krijgt trouwens niet slechts de traditionele airhockeytafels. Er zijn ook een aantal speciale exemplaren, waarbij je bijvoorbeeld twee tegen twee speelt en er ruim 50 pucks over de tafel heen glijden. Is dit spel niet helemaal jouw ding? Dan kan je je nog vermaken met onder andere flipperkasten, Dance Dance Revolution en Guitar Hero.

Ster advertentie
Ster advertentie