FunX Amsterdam

Slager Hassan zoekt klant die 1000 euro te veel pinde: "Wil het graag teruggeven"

foto: Hassan Najib
  1. Newschevron right
  2. Slager Hassan zoekt klant die 1000 euro te veel pinde: "Wil het graag teruggeven"

Slager Hassan Najib uit Amsterdam is dringend op zoek naar een klant die hij eerder deze maand per ongeluk te veel liet pinnen. Dat gaat niet om een paar cent, maar om maar liefst zo'n duizend euro.

Fout opgemerkt

Hassan herinnert zich niet meer wie hij zoveel liet pinnen en vertelt aan Hart van Nederland dat hij de fout opmerkte toen hij bezig was met zijn administratie. Toen zag hij dat iemand op 7 september een bedrag van 1005,50 had gepind. Dat kan volgens Najib nooit kloppen. "Dit had waarschijnlijk 5,50 euro moeten zijn. Of misschien iets van 10 euro, maar zeker geen duizend euro", vertelt hij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Van alles geprobeerd

Inmiddels is er dus al aardig wat tijd voorbij sinds de pintransactie. Toch lijkt de persoon in kwestie het nog altijd niet opgemerkt te hebben, aangezien er nog niemand langs is geweest bij Hassan om het geld terug te claimen.

Aangezien Hassan niet weet om wie het gaat, heeft hij van alles geprobeerd om te achterhalen wie de klant is. Hij ging daarom langs bij de bank. "Misschien konden ze mij een telefoonnummer geven, maar helaas: de bank kon ook niks betekenen", zegt hij. Maar Hassan geeft de moed niet op. Daarom heeft hij een oproep geplaatst middels een geel briefje in zijn slagerij waarop staat: 'Verkeerde pintransactie, €1005,50'. "Ik hoop dat iemand zich meldt, ik wil het geld graag teruggeven", aldus Hassan.

Ster advertentie
Ster advertentie