FunX Amsterdam

"Ik heb 13.000 euro schuld afgelost in een paar jaar tijd" #Pakjekans

  1. Newschevron right
  2. "Ik heb 13.000 euro schuld afgelost in een paar jaar tijd" #Pakjekans

Het maken van schulden, je hebt het niet altijd in de hand. Maar vaak ook wel. De 27-jarige Samantha heeft diep in de schulden gezeten, maar gelukkig gaat het steeds beter met haar! Natasja sprak met haar in Jouw Stad Amsterdam, want hoewel het beter gaat, is ze er niet helemaal van af. Wel heeft ze in een paar jaar tijd ruim 13.000 euro afgelost!"Ik kende de verantwoordelijkheden van het afsluiten van leningen niet goed. Maar schulden heb je ook niet altijd in de hand. Zo kan je bijvoorbeeld uit een rijk gezin komen, waar je ouders financieel altijd alles regelen. Maar het moment dat je het alleen moet doen, dan weet je niet hoe."

Uhm..help?

Om Samantha's schulden af te lossen, heeft ze hulp gezocht bij Calvin Ceder van Anti-Incasso. "Wat we doen is dat we burgers helpen of ze terecht iets moeten betalen. Als het onterecht is, gaan we in naam van de client geld proberen terug te vorderen."

Volgens de ervaring van Calvin blijkt dat mensen het vaak beangstigend vinden om contact te leggen met een incassobureau of deurwaarder. "We vragen een klein instapbedrag: 50 euro voor kantoorkosten. No cure no pay."

Ster advertentie
Ster advertentie