De Dixte

TINI, Becky G en Anitta de DiXte met 'La Loto'

foto: YouTube: TINI
  1. Newschevron right
  2. TINI, Becky G en Anitta de DiXte met 'La Loto'

Zet TINI, Becky G én Anitta op een tune en je weet dat het tijd is om te feesten. De latin supersterren bundelden de krachten en daar kwam de heerlijke track La Loto uit. Aangezien de zon de komende dagen flink gaat schijnen, is het alles behalve vervelend om daarbij te genieten van wat latin vibes. Daarom komt het goed uit dat La Loto aankomende week de DiXte is en je 'm daarom extra vaak gaat horen bij FunX.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

TINI

Becky G en Anitta zijn inmiddels bekende namen bij het Nederlandse publiek. Zo scoorden beide dames al verschillende hits en was Anitta deze maand nog te bewonderen op Pal Mundo in het Zuiderpark in Den Haag. De Argentijnse zangeres en actrice TINI vergaarde grote bekendheid door de Disney-serie Violetta, waarvan ze de hoofdrolspeelster was. Mogelijk ken je haar ook van het nummer Miénteme met Maria Becerra. TINI is in Latijns-Amerika ontzettend groot. Zo heeft ze meer dan 18 miljoen volgers op Instagram en miljoenen streams op haar naam staan.

De loterij

La Loto gaat over het winnen van de loterij. Als je naar zo'n keiharde samenwerking luistert, voelt het uiteraard alsof je de loterij hebt gewonnen. Maar dat is niet waar deze bloedmooie en getalenteerde dames op doelen. In het nummer zingen de power ladies namelijk over stoute dingen die ze onder de lakens gaan doen. De man die onder de lakens mee mag doen, is volgens de dames degene die de loterij wint.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie