De Dixte

Jonna Fraser & Dopebwoy de DiXte met 'Enjoyment'

foto: Instagram: jonnafraser
  1. Newschevron right
  2. Jonna Fraser & Dopebwoy de DiXte met 'Enjoyment'

Aangezien Jonna Fraser al bijna tien jaar de dansvloer vol krijgt met zijn melodieuze en vooral dansbare tunes, kun je gerust stellen dat zijn fans 'enjoyment' halen uit zijn muziek. Om ervoor te zorgen dat fans blijven genieten van zijn muziek heeft de rapper de hulp ingeschakeld van niemand minder dan Dopebwoy voor een aanstekelijke track genaamd (je raadt het al) Enjoyment. Van deze track ga je de komende week extra genieten bij FunX, want Enjoyment is de nieuwe DiXte!

Magie

Fans van Jonna Fraser en Dopebwoy weten als geen ander dat er magie ontstaat als de twee hun krachten bundelen. De chemistry tussen hen heeft al meerdere bangers opgeleverd, waaronder Erop, Eraf en Afterparty. Het is dan ook niet geheel verrassend dat beide tracks vorig jaar de DiXte waren bij FunX toen ze uitkwamen.

"Good vibes and enjoyment"

Wederom krijgen Jonna en Dopebwoy het voor elkaar om een heerlijke vibe over te brengen met Enjoyment. Afgaande op het refrein lijken de rappers zich daar prima van bewust te zijn. "Don't lie and be honest. Good vibes and enjoyment. Tot six in the morning. I know that you want it", klinkt het in het refrein. Alsof dat niet genoeg is kunnen fans ook genieten van de zomerse videoclip van Enjoyment, die binnenkort moet verschijnen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie