De Dixte

DYSTINCT en Naza de DiXte met 'Business'

foto: Youtube: Avalon Music
  1. Newschevron right
  2. DYSTINCT en Naza de DiXte met 'Business'

DYSTINCT kondigde eerder al aan met nieuwe muziek te komen, maar nu is het dan eindelijk zover. Hij bracht vorige week een track uit met de Franse Naza genaamd Business. En daar bleef het niet bij. Ja je leest het goed, er is meer. DYSTINCT dropte namelijk ook vannacht zijn nieuwe album LAYALI. We draaien Business deze week extra veel op FunX, want het is de nieuwe DiXte.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Business

DYSTINCT dropte niet alleen zijn nieuwe track Business, maar ook een bijbehorende videoclip. En de tune maakt zeker zijn naam waar. In de clip zijn DYSTINCT, Naza en Unleaded te zien als drie zakenmannen die de hele tijd een koffertje met elkaar uitwisselen. Het lijkt om een hele spannende zakendeal te gaan totdat een dame het koffertje opent en een platenspeler ziet. Ze start de plaat om vervolgens op de muziek te dansen.

LAYALI

Het nieuwe album LAYALI van DYSTINCT bestaat uit maar liefst zeventien nieuwe tracks. Onder andere zijn hit Ghazali met MHD is terug te vinden op het album. Daarnaast zijn er veel tracks van hem zelf op het album te vinden, maar ook feautures met onder andere MHD, Jonna Fraser en kouz1.

Social media

DYSTINCT postte vaak updates van zijn nieuwe album op zijn Instagram. Zijn fans moesten er maanden op wachten, maar toen het eenmaal uitkwam, ging het los in de reacties. Veel fans feliciteren hem in de comments en laten weten hyped te zijn over het album. Een fan reageert: “Omg niet normaal dikke nummers.” Iemand anders laten weten trots te zijn op DYSTINCT: “Trots op jou Bro.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie