De Dixte

Aya Nakamura 'de DiXte' met danstrack 'Tchop'

foto: YouTube: Aya Nakamura
  1. Newschevron right
  2. Aya Nakamura 'de DiXte' met danstrack 'Tchop'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aya Nakamura dropte vorige week haar gloednieuwe album AYA met 15 heerlijke tracks. Eén daarvan is Tchop: een tune waar de meeste mensen echt goed op zouden gaan als de clubs nog open waren. Helaas moet je daar nog even op wachten. Wél kun je de hele week van deze track genieten bij FunX, want Tchop is de DiXte.

Tchop

Een Tchop betekent in Franse straattaal een auto. In het refrein zingt Nakamura: "Ik kom aan in mijn tchop, tchop, tchop. Ja, je bent een flop, flop, flop." Verder rapt ze in de track vooral over haar geld en succes, en over dat ze geen tijd heeft voor mannen die daar op afkomen. "Ik doe veel zaken, je hebt geen idee. Waar lijk ik mee bezig te zijn? Ik ben met zaken bezig, schatje ga opzij", rapt ze in de eerste verse.

'Aya'

Tchop is een van de tracks van Nakamura's nieuwe album AYA. Het album bevat 15 tracks in de stijl die we van de zangeres gewend zijn. Het nieuwe project is een lekkere mix van afrobeat, pop, r&b en Caribische dansmuziek die ze combineert ze met Franse en Arabische lines. In aanloop van haar nieuwe album bracht de zangeres Jolie Nana en Doudou uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie