De Dixte

ArrDee de DiXte met 'Flowers'

foto: YouTube: ArrDeefoto: YouTube: ArrDee
  1. Newschevron right
  2. ArrDee de DiXte met 'Flowers'

Je kunt de Britse rapper ArrDee (21) kennen van zijn bijdrage op de track Body 2. Of door deze line: ''Adeolla want to roll with a geezer'', die dit jaar viral ging op TikTok. Het drillnummer nam de wereld over en is inmiddels al meer dan 180 miljoen keer beluisterd op Spotify. Gisteren dropte ArrDee zijn gloednieuwe single Flowers en daarop laat hij weten niet op zoek te zijn naar liefde. Ken je ArrDee (nog) niet? Goed nieuws. Zijn pokoe is de nieuwe DiXte en is deze week extra vaak te horen op FunX.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet bereikbaar voor de liefde

Wie op zoek is naar liefde en rozen, moet zeker niet bij ArrDee zijn. In Flowers rapt hij voornamelijk dat hij niet bereikbaar is als het gaat om liefde en ook niet van plan is om zich te focussen op een relatie. ''I don't give girls flowers, I'll give you good wood though. If you want me all for yourself then darling. You probably should go''', aldus een van zijn lines.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wie is ArrDee?

ArrDee is nog maar 21 jaar oud, maar heeft al samengewerkt met verschillende artiesten uit de hiphopscene, onder wie Tion Wayne en Russ Millions. Dat ArrDee goed op weg is, is zeker. Maar wie is de man achter dit succes?

Riley Davies, de echte naam de rapper, groeide op in Brighton. Zijn artiestenaam is verzonnen door zijn naasten. Hij brak door in de hiphopscene toen hij zijn freestyle genaamd Cheeky Barz dropte. Met zijn matties op de achtergrond, groene trainingspak en dope lines veroverde hij de harten van zijn fans. Negen maanden later heeft hij met miljoenen luisteraars op Spotify in een korte tijd een imperium voor zichzelf opgebouwd.

Ster advertentie
Ster advertentie