De Dixte

Stromae en Camila Cabello de DiXte met 'Mon Amour'

foto: YouTube: Stromae
  1. Newschevron right
  2. Stromae en Camila Cabello de DiXte met 'Mon Amour'

Stromae maakte in oktober vorig jaar zijn langverwachte comeback met de release van zijn hitsingle Santé en gaat sindsdien superlekker. Zo dropte de Belgische artiest in januari de zwaarmoedige track L'enfer en twee maanden later het album Multitude. Op die plaat staat ook het zomerse Mon Amour waarmee hij menig dansvloer vol krijgt. Deze opbeurende tune ga je aankomende week vaker horen bij FunX, want Mon Amour is de nieuwe DiXte!

Reality show

Mon Amour is al langer een favoriet onder fans van Stromae's nieuwe album Multitude. De track stond namelijk zonder een videoclip of enige andere vorm van promotie enkele weken in de Belgische en Franse hitlijsten. Blijkbaar vond Stromae dat de track toch net iets extra's miste. Daarom schakelde hij voor de singleversie niemand minder dan Camila Cabello in om Mon Amour naar een hoger niveau te tillen. Op de dansbare tune vertelt Stromae zijn geliefde dat hij haar na vele affaires nu echt trouw zal blijven. Wat hij echter niet weet is dat zijn 'amour' ook haar eigen geheimpjes heeft.

Benieuwd waarom Mon Amour de schouders van zoveel luisteraars loskrijgt? Check het in de reality show-achtige videoclip hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie