De Dixte

Aya Nakamura de DiXte met 'Méchante'

foto: YouTube: Aya Nakamura
  1. Newschevron right
  2. Aya Nakamura de DiXte met 'Méchante'

Als Aya Nakamura met een tune komt, weet je dat je een heerlijk zomers gevoel gaat krijgen. Dat bewees ze al met tracks als Djadja, Pookie, Jolie Nana en Dégaine, die ze in maart dropte samen met de Congolees-Belgische rapper Damso. Nu zorgt ze opnieuw voor zomerse vibes met het droppen van haar nieuwste tune Méchante. Die ga je aankomende week extra vaak horen bij FunX, want Méchante is namelijk de nieuwe DiXte.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Gemeen'

Aya dropte niet alleen de single, maar ook meteen een bijbehorende clip die is opgenomen in een gigantische villa in het zuiden van Frankrijk. Méchante betekent 'gemeen' in het Frans en in de tune waarschuwt Aya wat een man te wachten staat als hij haar van streek maakt. "Quand j'suis vexée, j'suis méchante, baby. T'es trop à l'aise, en fait, j'te l'dis: 'J'aime pas les problèmes'", laat ze heel duidelijk weten, oftewel: "Wanneer ik boos ben, ben ik gemeen, baby. Je voelt je veel te comfortabel, maar ik zal je zeggen: 'Ik hou niet van problemen'."

Nieuw album op komst?

Na haar bevalling van haar tweede kindje in januari, lijkt het erop dat de Frans-Malinese zangeres haar muziekcarrière dit jaar weer helemaal aan het oppakken is. Dat geeft haar fans in ieder geval veel hoop. Het is namelijk alweer een tijdje terug dat Aya een nieuw album heeft gedropt. Zo dateert haar laatste album AYA uit 2020. Of er een vierde album aan zit te komen? We gaan het zien...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie