FunX Den Haag

Roué Verveer heeft moeilijkste dag van z'n leven

  1. Newschevron right
  2. Roué Verveer heeft moeilijkste dag van z'n leven
Roué Verveer's nieuwe voorstelling 'Effe Wat Anders' gaat vanavond van start. Dit gaat hij in één van de kleinste theaters in 't land doen. In deze zaal in Den Haag passen maar 100 mensen. Dit riep natuurlijk de nodige vraagtekens op bij FunX-presentatrice Aashna. De komediant stond namelijk laatst nog in een uitverkocht Carré.

"Je moet er naartoe werken toch. Je kan niet van de één op de andere dag in een uitverkocht Carré staan. Je begint met een nieuwe show en dan ga je dingen uitproberen. Dingen die je nog nooit hebt gedaan voor publiek, misschien zijn ze helemaal niet grappig, in je hoofd wel. Vanavond ga ik voor het eerst een aantal nieuwe dingen doen", legde Roué uit in Sound of The City.

"Om de twee jaar maak ik een nieuwe show. Deze dag is om de 2 jaar de moeilijkste dag van mijn leven," voegde hij eraan toe. Verveer weet namelijk niet zeker of de mensen zijn nieuwe grappen wel leuk gaan vinden en of hij het succes van zijn vorige voorstelling kan overtreffen. Hij heeft desondanks wel het vertrouwen dat het allemaal goedkomt.

Mensen die naar de voorstelling gaan hoeven niet 'bang' te zijn dat ze totaal iets anders te zien of te horen krijgen dan ze gewend zijn van de komediant. "Je krijgt sowieso de Roué die je altijd ziet. Ik heb een paar plannetjes, dingen die ik nog nooit heb gedaan eigenlijk, om die toch een keer te gaan doen om m'n onzekerheid op dat gebied te overwinnen."

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F113363472"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie