FunX Den Haag

Haagse Cas is mooiste man van Nederland

  1. Newschevron right
  2. Haagse Cas is mooiste man van Nederland

De officieel mooiste man van Nederland woont gewoon in Den Haag! Cas Winters (24) won afgelopen zondag namelijk de Mister International Netherlands verkiezing en versloeg daarmee 19 andere lekkere mannen.

“Ik was in extase”, vertelde de half Indonesische spierbundel aan Aashna in Jouw Stad Den Haag. “Ik kon het niet geloven. Ik zag mijn familie en vrienden in de zaal zitten en die gingen helemaal los.”

Stalen zenuwen

Naast een goed lijf, beschikt Cas ook over behoorlijk wat zelfvertrouwen want zenuwachtig was hij niet echt: “Ik had alleen gezonde zenuwen want ik ben natuurlijk overtuigd van mijn kwaliteiten.”

Anouar Ennali, die vorige week te gast was bij Start heeft het ook niet verkeerd gedaan: hij werd derde.

Cas mag Nederland nu in de november vertegenwoordigen tijdens de Mister International Verkiezingen in de Filipijnen. Wat er gebeurt als hij wint? “Het is vooral een eer om een Mister te zijn en verder zijn er dan genoeg fotografen die met mij willen shooten.”

check hem uit

Zelf beschrijft hij zich als een half Indonesische jongen van 1.94 met lichtbruine ogen en gemiddeld gespierd. Maar misschien moet je gewoon even naar de foto’s kijken om te weten hoe (heerlijk) dat eruit ziet:

En als je ook met deze looks door het leven wil gaan, dan heeft Cas wel een tip voor je: gezond eten. “Je bent echt letterlijk wat je eet.” Dus op welk gerecht lijk jij?

Ster advertentie
Ster advertentie