FunX Den Haag

Lekker dansen op Offshore: Song For The Ladies

  1. Newschevron right
  2. Lekker dansen op Offshore: Song For The Ladies
De nieuwe single 'Song For The Ladies' van de Haagse band Offshore ging onlangs in première bij Sound of the City. Zanger Vince vertelde hoe de groep rock en reggae weet te combineren met ska, zouk en een flinke Caribische sound. Het klinkt misschien wat vreemd, maar Vince weet waarom het zo goed samengaat: "de breaks zijn dan twee keer zo hard!"

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F99367074&amp;color=ff6600&amp;auto_play=false&amp;show_artwork=false"></iframe>
{/source}

Offshore is een groep van zes á zeven muzikanten die op een opmerkelijke manier bij elkaar zijn gekomen. De band bestaat al vier jaar en onlangs brachten ze hun nieuwe album Love Is The Essence uit. Alle teksten van dit derde Offshore-album komen uit de pennen van de bandleden.

De eerste single van de nieuwe cd is 'Song For The Ladies', een track met een zoukbeat, een bubblingbeat en een beetje autotone. Dat is toch anders dan keiharde rock met reggaevibes en daar heeft Vince een goede reden voor: "Vrouwen willen toch lekker dansen op muziek? Met alleen ska, reggae en rock gaan ze niet dansen!" Krijgt hij jouw voeten wel van de vloer met Song For The Ladies?

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F99372068"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie