FunX Den Haag

Ozuna komt naar Pal Mundo Outdoor in Scheveningen

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Ozuna komt naar Pal Mundo Outdoor in Scheveningen

De misschien wel grootste latin artiest van dit moment komt naar Nederland! Ozuna, oftewel de New King of Reggaeton, zal deze zomer optreden op het strand van Scheveningen tijdens Pal Mundo Outdoor. Deze nieuwe versie van het festival vindt plaats op 4 juli en moet het grootste Latin & Caribbean festival van Europa worden.

latin ster

Met Ozuna als headliner heeft het festival meteen een van de best verkopende latin artiesten aller tijden te pakken. De Puerto Ricaanse zanger heeft een contract van 100 miljoen dollar bij Sony Music en zijn hits als Baila Baila Baila, China en Yo x Ti, Tu x Mi zijn goed voor miljoenen streams. Daarnaast heeft Ozuna momenteel de meeste YouTube-video's met meer dan een miljard views.

Pal Mundo Outdoor

Pal Mundo vond vorig jaar plaats in het Arenapark in Amsterdam en de jaren daarvoor in Ahoy Rotterdam. Dit jaar wordt het grootser aangepakt. Op het strand kunnen zo'n 30.000 mensen terecht. Er zullen vier verschillende podia komen en er zal eten verkrijgbaar zijn uit veerting verschillende landen. De volledige line-up wordt komende weken bekendgemaakt.

Ster advertentie
Ster advertentie