FunX Den Haag

Haagse Feyza Erdurcan maakt grote indruk op juryleden van Turkse 'The Voice'

  1. Newschevron right
  2. Haagse Feyza Erdurcan maakt grote indruk op juryleden van Turkse 'The Voice'

De Haagse Feyza Erdurcan doet mee aan The Voice. Maar niet in Nederland! Ze doet mee aan de Turkse editie van The Voice: O Ses Türkiye. In de nieuwste teaser zie je de juryleden helemaal gek worden na haar optreden. Feyza kwam langs in de FunX-studio in Den Haag. Dulci was benieuwd waarom ze eigenlijk voor Turkije koos.

''Ik zing altijd in het Turks. Dat heeft voor mij veel meer emotie.''

Teleurgesteld

De teaser van The Voice Turkey is nu al te zien op de Turkse televisie. Daarin is te zien dat ze door is naar de volgende ronde, maar verder kan ze er weinig over vertellen. Wel vertelt ze dat ze zelf een beetje teleurgesteld was na haar auditie.

''Ik zat heel hoog in mijn adem en pas in het refrein kon ik hem terugpakken.''

Voorselectie

Twee jaar geleden deed Feyza mee aan de voorselectie, die toevallig plaatsvond in Amsterdam. Ze was een weekendje weg, maar al haar vrienden appten dat ze gek was als ze nu niet mee zou doen. Dus ze ging naar de audities in het Hilton in Amsterdam en twee jaar later werd ze gevraagd. Nu is ze door de Blind Auditions en heeft ze gelijk een enorme aanhang. Alleen al na de teaser kwamen er ook in Nederland heel veel positieve reacties haar kant op.

''Ik had eigenlijk niet verwacht dat het hier ook zo ging leven.''

JURY

In de teaser is ook te zien hoe juryleden Hadise en Murat Boz vechten om het Haagse talent. Beide juryleden treden toevallig binnenkort allebei op in Nederland en proberen de zangeres te strikken voor hun concert. De Belgisch-Turkse zangeres Hadise probeerde haar zelfs te lokken in het Nederlands: ''Je moet me echt kiezen.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aankomende vrijdag is ze te zien in O Ses Türkiye op TV8. Feyza zingt ook in de band RastGele.

Ster advertentie
Ster advertentie