DiXte 1000

DYSTINCT en Naza op #1 geëindigd in de DiXte 1000 met 'Business'

foto: YouTube: Avalon Music
  1. Newschevron right
  2. DYSTINCT en Naza op #1 geëindigd in de DiXte 1000 met 'Business'

De afgelopen week hoorde je 999 van de hardste hits aller tijden voorbijkomen in de DiXte 1000, maar slechts één tune kon er met kop en schouders bovenuit steken. De absolute #1 van de DiXte 1000 is eindelijk bekendgemaakt en dit jaar staat niemand minder dan DYSTINCT bovenaan! Zijn track Business ft. Naza is door jullie gekozen als de DiXte track van 2023!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Business

De track Business kwam dit jaar uit en was onderdeel van het album Layali, bestaande uit maar liefst zeventien tracks. Daarnaast dropte de Marokkaanse superster ook een toepasselijke videoclip bij het nummer. In de clip zijn DYSTINCT, Naza en Unleaded te zien als drie zakenmannen die de hele tijd een koffertje met elkaar uitwisselen. Het lijkt om een hele spannende zakendeal te gaan totdat het koffertje bij de eindontvanger arriveert. De dame opent het koffertje en treft een platenspeler aan, waarna ze de muziek aanzet en vervolgens op de tune begint te dansen.

Beste artiest van Noord-Afrika

DYSTINCT heeft de afgelopen jaren een ongekende ontwikkeling doorgemaakt en zijn succes valt niet alleen in Nederland op. Zo werd de Marokkaanse muzikant onlangs uitgeroepen tot de beste artiest van Noord-Afrika. DYSTINCT, die onder contract staat bij het Nederlandse label Avalon Music, bedankte in zijn speech onder meer zijn ouders en liet via zijn eigen kanalen weten dat zijn fans de komende tijd veel nieuwe muziek kunnen verwachten!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie