DiXte 1000

Mocromaniac: "Ik ben weer bezig met een nieuw project"

  1. Newschevron right
  2. Mocromaniac: "Ik ben weer bezig met een nieuw project"

Zodra hij zijn mond open doet, weet je meteen hoe laat het is: MocroManiac! Na zijn debuutalbum Maniac, is het binnenkort weer tijd voor een nieuw project. Dat vertelde hij in de DiXte 1000 Avondshow! Maar er werd niet alleen gesproken, want tijdens een keiharde spitsessie liet de rapper een stukje horen van een track waar hij aan werkt.

doorzetten met veel nieuwe tunes

MocroManiac staat met zowel Pray For Job als Dat Is Die Ding in de DiXte 1000-lijst. Maar hij heeft zeker goals om dat nog veel meer uit te breiden. De boy uit Amsterdam Zuidoost zit al lang in de game en is voornamelijk bekend van zijn dope sessies bij 101Barz. Toch is het nog niet zolang geleden dat hij zijn debuutalbum dropte. En maar goed ook dat hij dat toch gedaan heeft, want dat was het startschot voor meer en vooral een nieuwe MocroManiac.

"De sound is veranderd met de tijd. Mensen kennen me meer van freestylen en niet echt van liedjes uitbrengen. Maar sinds ik het album heb gedropt, is het gewoon doorzetten. Ik zat laatst bij een schrijverskamp, dus sowieso komt er veel moois aan. Ik ben weer bezig met een nieuw project."

artiesten managen

Gelukkig is MocroManiac nog lang niet klaar met rappen, maar hij droomt groot. "Mijn droom is ook het managen van artiesten en ervoor zorgen dat ik daarmee iets kan opbouwen in de muziekwereld."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie