DiXte 1000

LIVE: Jebroer rapt emotionele single 'Ga Maar Vast Slapen'

  1. Newschevron right
  2. LIVE: Jebroer rapt emotionele single 'Ga Maar Vast Slapen'

Jebroer liep tijdens de DiXte 1000 Avondshow plotseling de FunX studio in met zijn nieuwe single Ga Maar Vast Slapen. De emotionele track schreef de rapper afgelopen zomer toen hij zijn vrouw en kinderen maar één keer per week zag door een druk tourschema: "Ik vloog veel heen en weer en belde in die periode vaak naar huis. Dan vroeg mijn vrouwtje of ik nog thuis kwam en dan zei ik vaak: Nee, ga maar vast slapen. Dat is uiteindelijk de titel geworden."

Wudstik & Candy Dulfer

Jebroer had het gevoel dat Ga Maar Vast Slapen meer aandacht nodig had dan overige tracks. Per toeval liep hij Wudstik tegen het lijf, die uiteindelijk het refrein heeft ingezongen. Met Candy Dulfer vond Jebroer uiteindelijk het ontbrekende puzzelstukje voor Ga Maar Vast Slapen. "Zij was meteen down," zei Jebroer in de DiXte 1000 Avondshow.

Nieuw album

Na de singles van Jebroer's Gouden Tranen album werd het een korte periode stil rondom de rapper. In de tussentijd nam hij België over met de single Banaan en rockte festival na festival, maar op het gebied van singles was het stil. Gelukkig komt daar binnenkort verandering in met het nieuwe album. De manier van lanceren wordt volgens de rapper zo speciaal dat je straks op het internet alleen maar nieuws over Jebroer gaat lezen.

Ster advertentie
Ster advertentie