DiXte 1000

Kleine John en Chavanté: "We kennen ook tijden waarin niemand ons steunde"

foto: FunX/Leyla
  1. Newschevron right
  2. Kleine John en Chavanté: "We kennen ook tijden waarin niemand ons steunde"

Kleine John en Chavanté kun je dit jaar niet gemist hebben! Met hits als In Je City en Zina sleepten de jongens miljoenen streams binnen. De boys waren te gast in de FunX DiXte 1000 TikTok-livestream en vertelden in gesprek met Imani onder meer over de toffe dingen waar ze momenteel mee bezig zijn.

Schrijverskamp

Kleine John en Chavanté hebben net een schrijverskamp achter de rug. "We hebben meer dan veertig tracks klaarliggen", vertellen de boys, die nog niet weten welke tunes ze gaan droppen. "We zijn erg kieskeurig. We moeten nog even kijken welke banger next is." Kleine John vertelt dat ze in ieder geval niet alle tracks tegelijk zullen droppen "Je geeft een kind ook niet meteen een hele zak snoep. Af en toe moet je een beetje teasen, zodat het leuk blijft, haha!"

Lifestyle

De jongens staan bekend om hun vrolijkheid. "We werken hard en hebben tegelijkertijd veel lol. Zo hoort het ook." Tussen alle optredens en interviews door denken de twee ook aan hun gezondheid. Zo was Chavanté vannacht nog in de gym te vinden en gaat Kleine John ook dagelijks naar de sportschool. "Je lifestyle is belangrijk. Ik vind het lekker om mijn dag in de gym af te sluiten, dat is iets wat ik mezelf heb voorgenomen", zegt Chavanté.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Komen van ver

Kleine John en Chavanté bestempelen dit jaar als hun echte doorbraak. Al hebben ze daarvoor een lange weg moeten afleggen. "We kennen tijden dat niemand ons steunde. Mensen wilden niks met ons te maken hebben als we ze vroegen voor een interview."

De boys leggen uit dat het soms lastig kan zijn om aan je dromen te werken als niemand in je gelooft. Toch willen Kleine John en Chavanté graag meegeven dat alles mogelijk is als je in jezelf blijft geloven. "Niemand anders gaat het voor je doen. Als jij jezelf hard vindt, blijf in je droom geloven en doen wat je dope vindt. Het gaat je lukken. Hou je niet te veel bezig met wat anderen daarvan vinden."

Ster advertentie
Ster advertentie