DiXte 1000

Katnuf over 'Van Mij Zijn': "Door die track moest ik mijn vakantie afbreken"

foto: FunX/Leyla
  1. Newschevron right
  2. Katnuf over 'Van Mij Zijn': "Door die track moest ik mijn vakantie afbreken"

Katnuf beleefde dit jaar zijn absolute doorbraak. Met de megahit Van Mij Zijn kan hij je bijna niet ontgaan zijn. De artiest was te gast bij de FunX DiXte 1000 TikTok-livestream en vertelde onder meer dat hij dit jaar onverwachts eerder dan gepland naar huis ging van zijn vakantie.

Vakantie afgeblazen

De track Van Mij Zijn ging viraal op TikTok voordat het überhaupt een hit werd. Katnuf vertelt dat hij zijn vakantie heeft moeten afbreken vanwege de viraliteit. "Ik was in Marokko en maakte daar ook veel TikToks. Die track ging zo hard en was nog niet eens af. Ik was van plan om anderhalve maand in Marokko te blijven, maar heb na twee weken noodgedwongen het vliegtuig terug naar huis gepakt om de track af te maken."

Weinig slaap

Sinds Katnuf terug is uit Marokko heeft hij geen pauze gehad. Hij vertelt dat hij geniet van het artiestenleven, maar dat het tegelijkertijd ook veel van hem vraagt. "Ik zeg altijd: mijn twee favoriete bezigheden zijn eten en slapen. Eten gaat supergoed, haha, ik heb een kleine welvaartsbuik gekregen. Maar slapen is nog wel een probleem." De artiest vertelt dat hij nog veel uurtjes in te halen heeft. "Het is voor mij iedere dag laat slapen en weer vroeg op. Ik vind het belangrijk om nu even door te knallen. Rust komt later wel weer."

Burna Boy en Messi

Voor Katnuf bestaat er geen twijfel over de beste track van 2022. "Ja, dat moet wel Burna Boy met 'Last Last' zijn, toch?", zegt de artiest, die een Vlaamse versie van de track niet uitsluit. Burna Boy is een van zijn favoriete artiesten en hij zou op een dag graag een collab aangaan met de wereldster. Daarnaast heeft Katnuf nog een idool. "Ik kijk iedere avond voordat ik ga slapen naar Messi. Hij is de beste, ik kijk echt naar hem op."

Nieuwe muziek

Fans kunnen binnenkort veel nieuwe muziek verwachten van Katnuf. "Ik ben even een tijdje stil geweest, maar er komt veel aan." De jonge artiest kan zijn eigen tunes Interessant en Van Mij Zijn niet meer horen. "Ik heb die tracks echt te vaak gehoord. Het is tijd voor nieuwe tunes. We gaan weer knallen!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie