Downloads

Fouradi & Jayh - El Verano

  1. Newschevron right
  2. Fouradi & Jayh - El Verano
Fouradi en Jayh waren vanochtend in de studio om meer te vertellen over hun zomerse EL VERANO mixtape die ze vanaf vandaag gratis aanbieden via FunX! De tape is gemixt door dj Irwan en er staan producties op van Will-M, Reverse, Salvathore & Delivio Reavon. De mixtape wordt gehost door comedian Jandino, die ook Judeska en Ongie heeft meegenomen.

Suriname & Curaçao

EL VERANO is tot stand gekomen in Suriname tijdens een concert van Fouradi en Jayh. "We zijn zo vaak in Suriname geweest en Jayh is zo vaak in Curaçao geweest, dat we graag iets voor de fans wilde doen. Dit is uiteindelijk een mixtape geworden met 7 free songs", aldus Brahim Fouradi.

diXte

Yu Tranga 2012 van La Rouge, Fouradi en Jayh is deze hele week de diXte op FunX. De track staat op de tropische 'EL VERANO' mixtape die je exclusief kunt downloaden via FunX.Fouradi album

Fouradi lanceert binnenkort de single 'Lekker Bezig' zowel Nederlandstalig als Franstalig in België. Na de zomer gaat de track de Franse hitlijsten aanvallen. Ondertussen werkt het duo hard aan een nieuw Nederlandstalig album. Alsof dat nog niet genoeg is, maakt Brahim ook nog eens de muziek voor de theatermusical Lover of Loser, waar Dan Karaty de choreografie voor doet.

Jayh's Fantasiewereld

Jayh is de laatste tijd vaak als samenwerkende artiest te zien, maar voor het solowerk moeten we nog even geduld hebben. Hij brengt momenteel veel tijd door in de studio voor zijn tweede album. Toch komt er eind augustus weer muziek van Jayh uit in de vorm van de single 'Fantasiewereld', de soundtrack van de Nederlandse film 'De club van lelijke kinderen'.

La Rouge ft. Fouradi & Jayh - Yu Tranga 2012

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/S0mBV8eikoE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie