Downloads

Peetah Morgan - Di Government

  1. Newschevron right
  2. Peetah Morgan - Di Government
Niet alleen Nederland maakt zich zorgen om een eventueel verlies van FunX, ook artiesten uit verre windstreken steunen de zender. Zo schrok de wereldberoemde Jamaicaanse groep Morgan Heritage toen ze hoorden over de huidige situatie waarin de radiozender verkeert.

Peetah en Gramps Morgan waren onlangs in Nederland voor een aantal concerten en kwamen direct na landing langs in de FunX studio. Peetah Morgan vertelde dat hij het niet langer pikt. Speciaal om FunX te supporten heeft de zanger van Morgan Heritage een FunX versie van track 'Di Government' gemaakt.

Peetah Morgan - Di Government (FunX versie)
{audio}http://download.omroep.nl/funx/muziek/Peetah_Morgan_-_Di_Government_FunX_Actie.mp3{/audio}

Download de track hieronder & lees hier meer hoe ook jij FunX kan supporten!(rechter muisknop > doel opslaan als)

PezPaq videoclip


Government! FREE FunX!

FunX maakt volgens Peetah deel uit van Morgan Heritage. Het draait volgens Gramps Morgan om de overlevingsstrijd van een zender die hun uitlaatklep is. "Het is een radiostation dat generaties bereikt waar geen enkele andere zender bij kan."

FunX = familie

Gramps Morgan vertelt verderop dat ze via hun fans en contacten in Nederland hebben gehoord dat FunX in de problemen zit. "FunX staat dicht bij ons hart en heeft Morgan Heritage altijd gesteund, vanaf dag één. Dankzij FunX stonden we op Parkpop en sindsdien zijn we familie. Of we nu in Nederland, Europa, of ergens anders op de wereld zijn, we vragen ons altijd af hoe het gaat met FunX."

Morgan Heritage was de eerste groep die FunX een track toezond om hun steun te betuigen. Peetah Morgan maakte de nieuwe versie van Di Government speciaal om FunX bij te staan tijdens de overlevingsstrijd. Beluister hieronder het gesprek van Q-Bah met Peetah en Gramps Morgan.

{audio}http://download.omroep.nl/funx/muziek/Peetah_Morgan_FUNX_interview.mp3{/audio}

Ster advertentie
Ster advertentie