Downloads

Vato Gonzalez - Dirty House Mixtape 6

  1. Newschevron right
  2. Vato Gonzalez - Dirty House Mixtape 6
Vato Gonzalez biedt speciaal voor het 10-jarig bestaan van FunX de Dirty House Mixtape 6 ter download aan via FunX.fm. De tape ging om 21 uur in première tijdens het FunX Dance Weekend. Naast een groot aantal eigen producties, remixen en bootlegs van Vato Gonzalez bevat de zesde Dirty House mixtape ook een aantal ‘shout-outs’ van bevriende collega’s. Zo hoor je Kraantje Pappie, Diplo, DJ Fresh, Nicky Romero, Jaguar Skills, Donae’o en vele anderen passeren.

Vato Gonzalez - Dirty House Mixtape 6
(rechter muisknop > doel opslaan als)

Dirty House

In 2007 beleefde Vato Gonzalez zijn grote doorbraak in Nederland, dankzij de release van de eerste Dirty House Mixtape. De tape ging als een razend vuurtje over het internet en vormde zich in de jaren daarop tot evenementen in binnen- en buitenland en zelfs tot een gelijknamige platenmaatschappij en muziekuitgeverij.

Badman Riddim

Vato Gonzalez is dankzij het grote succes van Badman Riddim, een top 10-notering in Engeland, niet meer weg te denken uit de internationale scene. De Nederlandse dj is de afgelopen twee jaar voornamelijk bezig geweest met zijn eigen producties en het remixen voor andere artiesten zoals Taio Cruz, Rizzle Kicks en The 2 Bears. Het grote succes van Badman Riddim is ook de reden waardoor Dirty House 6 zo lang op zich heeft laten wachten.

Evenementen

Om de lancering van de nieuwe mixtape extra kracht bij te zetten en tevens ter viering van het vijfjarig bestaan van DIRTY HOUSE, zal Vato Gonzalez de komende maanden ook een aantal exclusieve evenementen organiseren. Zo is Dirty House op vrijdag 12 oktober met een eigen area te vinden op het Festyland Festival. Op 10 november zal DIRTY HOUSE neerstrijken in de Matrixx te Nijmegen en ook voor december staat er een DIRTY HOUSE evenement gepland.

Ster advertentie
Ster advertentie