Downloads

Download Valentijn love songs

  1. Newschevron right
  2. Download Valentijn love songs
Vlak voor Valentijnsdag brengt FunX je alvast in de stemming met drie exclusieve downloads. Gio en JPB hoor je op 'Alleen Jij', Rotterdammer CampoCapone en Moon brengen je de 'Begin Fase' en Joshua Brouwn gooit de remmen los in 'My Valentine'.


JPB & Gio Zoete R&B van Gio met de Caribische flavour van JPB zorgt voor de nieuwe FunX download 'Alleen Jij'. Misschien lanceren de vrouwenmagneten samen nog een EP via ZwareJongenZ Records, maar voordat het zo ver is, download je bij FunX hun eerste duet: 'Alleen Jij'.


JPB & Gio - Alleen Jij
(rechter muisknop > doel opslaan als)


{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/nZuiC_FdUzA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

CampoCapone & Moon CampoCapone en Moon brengen je met 'Begin Fase' alvast in de stemming voor Valentijnsdag. De FunX download is een nieuw begin voor de rapper. Na een turbulente periode is hij serieus aan de slag gegaan met zichzelf. CampoCapone werkt als jongerenwerker, zit weer op school en heeft ook een platencontract op zak van Kameleon Music Group. Hier brengt de 29-jarige rapper binnenkort zijn debuut EP uit.

{audio}http://download.omroep.nl/funx/downloads/Campo Capone Ft. Moon - Begin Fase (KMG).mp3{/audio}

Joshua Brouwn Dat kleine dingen ook belangrijk zijn, bevestigd Joshua Brouwn in zijn Valentijnsnummer 'My Valentine'. De Zeeuwse artiest begon ooit als rapper, maar de afgelopen jaren dook hij vooral de studio in met de House Of Titans voor R&B en electrohouse tracks. Joshua staat nog nergens onder contract, omdat hij op eigen kracht vooruit wil komen. Dat lijkt in 2013 te gebeuren, want er staan een aantal leuke projecten in de planning. Of zoals hij het zegt: "Lekkere muziek en mooie videoclips!"


Joshua Brouwn - My Valentine
(rechter muisknop > doel opslaan als)


{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/PW6ueghffys" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie