Downloads

DOWNLOAD: Mojo Morgan ft. Wyclef Jean, Stephen & Damian Marley - Million $ Check (Remix)

  1. Newschevron right
  2. DOWNLOAD: Mojo Morgan ft. Wyclef Jean, Stephen & Damian Marley - Million $ Check (Remix)
Deze maand kun je een maand lang exclusieve tracks gratis downloaden op FunX.fm. De tweede download is de remix van 'Million $ Check', een samenwerking tussen Mojo Morgan, Wyclef Jean, Stephen en Damian Marley. Begin dit jaar kwam de single uit, in september de remix met Stephen & Damian Marley en nu speciaal voor FunX een nieuwe remix met Wyclef Jean erbij!

Mojo Morgan ft. ft. Wyclef Jean, Stephen & Damian Marley -
Million $ Check (Remix)

(rechter muisknop > doel opslaan als)
Of beluister het nummer:
{audio}http://download.omroep.nl/funx/downloads/mojo_morgan_wyclef_jean_stephen_damian_marley-million_$_check_remix.mp3{/audio}

Bekijk hier het overzicht van alle gratis downloads!

Het nummer is afgelopen zomer opgenomen. Op dat moment kwamen er elke dag nieuwe items in de media over de economische recessie. "Ik zag de grote bedrijven in het nieuws en dacht bij mezelf, ze verdienen nog steeds veel geld." aldus Mojo Morgan. Hij vindt dat de gewone burger het hardst wordt geraakt. "Hun verhaal moet worden gehoord en ik ben de stem van het volk".

Twee heren die ook op de track zijn te horen zijn de broers Damian en Stephen Marley. De zonen van reggae legende Bob Marley zijn al jaren bevriend met Mojo. Het was Damian die Mojo voorstelde aan zijn broer Stephen. Sindsdien zijn ze erg close en als familie voor elkaar. Na Damians tour met Nas dit jaar kwam hij terug in de studio. Mojo: "De vibe was goed en we moesten doen waar we het al zo lang over hadden, namelijk samen een nummer maken. We wilden graag een Amerikaanse hiphop flavour track en dit is eruit gekomen."

Iemand die ook op de track staat is Wyclef Jean. De artiest was in 2010 veel in het nieuws door zijn hulp voor de aardbevingsramp in Haïti. Daarnaast stelde hij zich beschikbaar als president voor zijn geboorteland. Hij werd echter geweigerd omdat hij niet al alle voorwaarden zou voldaan. Wyclef wilde in beroep gaan tegen de beslissing, maar besloot zich uiteindelijk terug te trekken.

Speciaal voor alle FunX luisteraars heeft Mojo Morgan, bekend van de reggaeband 'Morgan Heritage', een boodschap: "Stay focused on your price anything is possible, nothing is impossible, go and find your own million dollar check!".

Ster advertentie
Ster advertentie