Downloads

Appa - Wat Je Hoort Over Mij

  1. Newschevron right
  2. Appa - Wat Je Hoort Over Mij
Appa releast een nieuw nummer speciaal voor de download via FunXHiphop.nl. Het laatste wat we hoorden van de straatfilosoof was de soundtrack die hij maakte voor de korte film 'Appie'. Hierin speelde hij ook een rol als acteur. Nu na een korte stilte is hij terug met het nummer 'Wat Je Hoort Over Mij'. De beat is gemaakt door XXL-beats.

Het nummer werd opgenomen en geproduceerd door de mannen van de Zaak. De makers van de beat zijn erg jong, maar dat maakt hun talent er niet minder om. De heren werkte inmiddels met Kempi en Salah Edin en ze voegen nu Appa aan het rijtje toe. Binnenkort verschijnt hun beattape waarop een combinatie van nummers en beats te horen zal zijn.

Appa behoeft verder weinig introductie. Op het nummer wordt hij bijgestaan door de heren van Borrelnootjez. Dus bij deze delen we ook een stukje Borrelnootjez met jullie, onderaan in de Youtube-video's. Als je wil horen wat ze toe te voegen hadden aan het nummer "Wat Je Hoort Over Mij", dan kunnen we je enkel adviseren om hem te downloaden, klinkt logisch en dat is het ook.

DOWNLOAD: Appa - Wat Je Hoort Over Mij (rechterklik opslaan als)
{audio}http://download.omroep.nl/funx/muziek/welkomopdezaak/APPA_-_WAT_JE_HOORT_OVER_MIJ.mp3{/audio}


BORRELNOOTJEZ - MOCRO LATE NIGHTBORRELNOOTJEZ - TURKIJE JOURNAAL DEEL 2

Ster advertentie
Ster advertentie