Downloads

Los BK-Clan & MC Q-Bah - Volverte A Ver

  1. Newschevron right
  2. Los BK-Clan & MC Q-Bah - Volverte A Ver
Liefhebbers van latin muziek kunnen hun hart ophalen bij de exclusieve Valentijns download 'Volverte A Ver'. Het is een samenwerking tussen de Dominicaanse groep Los BK-Clan en FunX-presentator Q-Bah. Ze hebben dit nummer speciaal gemaakt voor de dag van de liefde. Download 'Volverte A Ver' hier en laat weten wat jij ervan vindt!

Los BK-Clan & Q-Bah - Volverte A VerLos BK-Clan is een Dominicaanse groep die bestaat uit Lil' Boy en JP La Fama uit Curaçao die momenteel touren door Mexico, Venezuela en Colombia. Los BK-Clan heeft al heel wat nummers op haar naam staan met grote reggaeton artiesten. Onlangs kregen ze een platendeal aangeboden van het label van Shakira.

MC Q-Bah

Q-Bah werkt al samen met Los BK-Clan sinds 2004. In die tijd was hij nog geen presentator bij FunX, maar wel kind aan huis. Destijds stond Q namelijk bovenaan de XChart met het nummer 'Come Again', van zijn groep La Cliqa met Masta en Colombo. Een jaar later trad hij aan als presentator, maar sindsdien hebben Q-Bah en Los BK-Clan nog tal van nummers en videoclips gemaakt, waaronder de Latin Low Remix met Darryl.
Ster advertentie
Ster advertentie