Downloads

Vato Gonzalez - Dirty House Mixtape 7

  1. Newschevron right
  2. Vato Gonzalez - Dirty House Mixtape 7
De Dirty House Mixtape 7 van Vato Gonzalez ging vrijdagavond tussen 20.00 – 22.00 uur in première tijdens het FunX Dance Weekend en is nu te downloaden bij jouw favoriete radiostation. De vorige mixtape werd kort na lancering meteen Trending Topic op Twitter in Nederland. Gaat dat Vato met het zevende deel ook lukken?

Vato Gonzalez - Dirty House Mixtape 7
(rechter muisknop > doel opslaan als)

Dirty House Mixtape 7

Vato Gonzalez wilde Dirty House Mixtape 7 per se voor zijn eigen zomertour droppen, maar daardoor kwam de dj in tijdnood: "Dat heb ik geweten ook. Ik was even vergeten dat ik ook nog twee remixen moest afronden, waarvan één voor de nieuwe single ‘Earthquake’ van DJ Fresh & Diplo en de andere kan ik helaas nog niet noemen."

Vakantietape

Vato hoopt dat iedereen de nieuwe mixtape meeneemt naar zijn of haar vakantiebestemming: "62 nummers in iets meer dan 46 minuten moet voldoende zijn om de zomer door te komen," zegt de dj. De Dirty House Mixtape 7 bevat een groot aantal eigen nieuwe producties van Vato Gonzalez, maar ook een aantal tracks die op zijn DIRTY HOUSE label getekend zijn, waaronder tracks van Skitzofrenix en Dyna. Naast een groot aantal eigen producties, remixen en bootlegs bevat de mixtape ook een aantal ‘shout-outs’ van bevriende collega’s, zoals Afrojack, Crookers, Bingo Players, Armin van Buuren, Tocadisco, Chuckie, Laidback Luke en anderen.Dirty House evenementen

Om de lancering van de nieuwe mixtape extra kracht bij te geven, host Vato Gonzalez de komende maanden een aantal DIRTY HOUSE evenementen. Eerst strijkt DIRTY HOUSE neer op zaterdag 13 juli in Nijmegen tijdens de vierdaagse, waar het die avond het hoofdpodium van Matrixx at the Park host. Daarnaast trekt Vato Gonzalez deze zomer door heel Europa en verzorgt zo’n 16 DIRTY HOUSE avonden om uiteindelijk op zaterdag 28 september te eindigen met een groot slot evenement om de zomertour af te ronden, namelijk DIRTY HOUSE XL in Brothers/A12 te Bunnik.
Ster advertentie
Ster advertentie