Downloads

Phatt - Still Kinda Lovely

  1. Newschevron right
  2. Phatt - Still Kinda Lovely
Phatt wil wat extra romantiek toevoegen aan jouw Valentijnsdag. Hij biedt je daarom zijn slow jam tape 'Still Kinda Lovely' gratis ter download aan! De Rotterdamse singer-songwriter en producer is een groot liefhebber van slow jams. Hij heeft alle tracks geschreven en (mede)geproduceerd.
"De teksten zijn altijd gebaseerd op dingen die ik zelf heb meegemaakt of op gesprekken die ik met anderen voer waarvan ik zoiets heb van; he misschien kan ik dat vanuit mijn eigen " aldus de zanger tijdens Fresh 'n Up.

"Ik schrijf continu songs, de hele dag. Onderweg hier naartoe had ik weer een idee voor een tweede tape. Ik wil jaarlijks zo'n tape doen met slow jams," verklaarde Phatt. Hij schrijft een heleboel nummers voor zichzelf en andere artiesten. Met songteksten die andere artiesten uiteindelijk niet gebruiken, maakt hij zelf een nummer. Zo was de track S.O.S in eerste instantie bedoeld voor P.Diddy's r&b groep Day 26. Doordat de Amerikaanse formatie het niet heeft gebruikt, heeft Phatt het nummer voor zijn slow jam tape opgenomen.

Momenteel werkt de zanger ook aan een solo album dat later dit jaar wordt uitgebracht. De nummers zijn al geschreven en de productie is in volle gang. Onlangs lanceerde hij nog de clip van het nummer 'This Is Life

Klik op de 'download' button en volg de instructies.
{source}

{/source}

Beluister hieronder het interview met Phatt
{source}

{/source}

Phatt zong bij Fresh 'n Up de sterren van de hemel. Beluister de sessies hieronder terug!

Phatt live sessie in Fresh 'n Up - S.O.S
{source}

{/source}

Phatt live sessie in Fresh 'n Up - I Think I Love You
{source}

{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie