Downloads

DOWNLOAD: The Bilz & Kashif - Tera Nasha (DJ A.Sen Remix)

  1. Newschevron right
  2. DOWNLOAD: The Bilz & Kashif - Tera Nasha (DJ A.Sen Remix)
Het sneeuwt exclusieve downloads bij FunX! De beurt is vandaag aan The Bilz & Kashif met de A.Sen clubmix van Tera Nasha.

Als dank voor jouw support in 2010 hebben The Bilz & Kashif de Indiase dj A.Sen gevraagd of hij de ballad Tera Nasha in een club-jasje wilde steken. De populaire dj uit India ging snel akkoord, aangezien hij al vaker succesvolle remixen voor het Canadese trio heeft gemaakt.
The Bilz & Kashif - Tera Nasha (DJ A.Sen Remix)
(rechter muisknop > doel opslaan als || right mouse button > save target as) Of beluister het nummer:
{audio}http://download.omroep.nl/funx/downloads/Tera_Nasha_-_DJ-A.Sen-Remix_Bilz-and-Kashif.mp3{/audio}

In 2011 gaan The Bilz & Kashif keihard verder. Het eerste nieuws is dat ze het nummer Heer Ranjha hebben aangeleverd voor de soundtrack van een Punjabi film. De film staat gepland voor het derde kwartaal van het nieuwe jaar.

Het tweede project voor 2011 is een samenwerking van het drietal met een populaire Bhangra artiest uit het Verenigd Koninkrijk. De naam van de artiest mogen ze helaas nog niet verklappen.The Bilz & Kashif op FunX

The Bilz & Kashif werden in 2009 geïntroduceerd op FunX met de single One Voice. Al snel volgden de tracks Against All Odds, On The Dancefloor en Single. De laatste single die FunX van het trio draaide was de balladversie van Tera Nasha.

Bekijk hier het overzicht van alle gratis downloads!
Ster advertentie
Ster advertentie