Downloads

Franklin Rodriques - Piluka (remix)

  1. Newschevron right
  2. Franklin Rodriques - Piluka (remix)
Ben jij dat koude weer in Nederland ook zo zat? Download dan de zomerse remix die Franklin Rodriques heeft gemaakt van Piluka! De track is een productie van Djeff Afrozila, de favoriete afrohouse producer van Franklin.


Djeff Afrozilla - Piluka (Franklin Rodriques FunX mix)
(rechter muisknop > doel opslaan als)

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/5IB2qpfknsc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

African Force album

De Piluka remix komt nog officieel uit met een videoclip, maar in de tussentijd werkt Franklin Rodriques hard door. Hij zet momenteel de puntjes op de 'i' voor zijn African Force album, dat waarschijnlijk in de zomer uitkomt. Voor de promotie van de cd, gaat hij de hele zomer touren met nieuwe tracks zoals Festa Sabe (met Unik0 van de Love Song), Afrika, A noite, Show Me The Way en een track met Chappel.

Kort koppie

In de aanloop naar het nieuwe album toe, heeft Franklin zijn stijl veranderd. Niet de muziekstijl waarmee hij onder andere met African Force op #1 stond in de XChart, maar zijn kapsel! De lange haren zijn ingeruild voor een kort koppie en daar moet de dj/producer nog even aan wennen: "Ik voel nu de kou in mijn nek en ik moet elke week naar de kapper, iets waar ik geen tijd voor heb." Gelukkig ziet hij ook genoeg voordelen: "Het levert je sjans op bij jonge meiden en ik hoef niet meer van iedereen met dreads een boks te krijgen."

Ster advertentie
Ster advertentie