Downloads

Stefan Vilijn, Bryan Dalton & Mc Dirty B - Offbeat Swag

  1. Newschevron right
  2. Stefan Vilijn, Bryan Dalton & Mc Dirty B - Offbeat Swag
Stefan Vilijn, Bryan Dalton en Mc Dirty B geven wegens het 10-jarig bestaan van FunX het komische nummer 'Offbeat Swag' weg. Het is de opvolger van de populaire Banga Song, waar het trio eerder op samenwerkte. Offbeat Swag is volgens Stefan gericht op de aparte mensen die je weleens tegenkomt in het uitgaansleven. "Het gaat over de outfits en de dingen die niet kunnen, die worden hierin naar voren gebracht. Vandaar Offbeat Swag!"

FunX interview met Stefan Vilijn

{audio}http://download.omroep.nl/funx/audio/StefanVilijn-over-Offbeat_Swag.mp3{/audio}

Stefan Vilijn noemt Offbat Swag een grote grap net als de Banga Song. "We hadden eerst de Banga Song en dat werd een hitje uit het niets. Toen wilden we nog zoiets doen. Dat is Offbeat Swag geworden." De grappige tekst is geschreven door Dirty B, want volgens Stefan kan alleen hij dit soort teksten schrijven. Er is inmiddels al veel vraag naar de track. Mede daarom komt er een remix met Rotterdamse rappers. "Ik hoop dat we die dan ook zo snel mogelijk kunnen droppen," aldus Stefan Vilijn.

Stefan Vilijn, Bryan Dalton & Mc Dirty B - Offbeat Swag
(rechter muisknop > doel opslaan als)

Vrienden

De Rotterdamse dj’s en mc kennen elkaar al lang. Stefan Vilijn en mc Dirty B zijn al jaren goede vrienden. De één staat achter de draaitafel en de ander hypt het publiek op met de mic. Bryan Dalton is resident dj in de Rotterdamse Viproom en bracht onlangs nog de track Tiburon uit op het beroemde houselabel Defected. Binnenkort releast hij samen met Dirty B de track Obey. Voor Stefan Vilijn is geen introductie meer nodig, die ken je natuurlijk van de FunX-hit Tentacao, waarmee hij vijf weken op 1 stond in de FunX Dance Chart.

Ster advertentie
Ster advertentie