Downloads

Download de maxi single 'Eski Bir Resim'!

  1. Newschevron right
  2. Download de maxi single 'Eski Bir Resim'!
Zijn stijl noemt hij “Ethnic R&B”, maar Ogeday is toch meer van de hiphop. Deze rapper uit Istanbul ken je misschien wel van ‘Kaybettim Seni’, de videoclip is namelijk al meer dan 100.000 keer bekeken! Ogeday maakt ook raps voor reclames, zo ook een hele leuke voor een telefoonprovider.
Nu is hij terug met de maxi-single "Eski Bir Resim" waar wel 5 producers en zangeres IÅın Karaca aan hebben meegewerkt! En jij kan alle 6 de tracks downloaden!

Rapper Ogeday zal binnenkort de switch maken naar Nederland. Samen met DJ/Producer Eyup gaat hij de studio in duiken om te werken aan een nieuw album. DJ Eyup is dan ook de man achter dit hele project. Je kent hem waarschijnlijk nog wel van zijn remix van "Dan Sonra". Check ook zeker zijn website voor andere remixen, waaronder eentje van Tarkan's Vay Anam Vay!

DJ Eyup heeft ervoor gezorgd dat de producers Emre Türker (Duitsland), Orhan Project (Zweden), en de Nederlands-Turkse producers Silence en Hakan Ozan hun eigen draai gaven aan “Eski Bir Resim”. Met een Electribe, Reggaeton, House, Electronic en R&B remix van "Eski Bir Resim" ben je zeker wel even zoet!

De reggaeton versie van DJ Eyup is overigens de single versie geworden, daarvan vind je hieronder de clip. Met natuurlijk de heerlijke stem van IÅın Karaca er doorheen. Je nekharen gaan er spontaan van overeind staan!

Download hier de maxi single "Eski Bir Resim"

Ogeday & IÅın Karaca - Eski Bir Resim (DJ-Eyup Reggaeton Remix)
{youtube}sYdH5RGG0Xc{/youtube}

Een IstanBurç secret: DJ Eyüp is momenteel hard bezig is met zijn eigen album Harem 5, maar daarover later meer!

Ster advertentie
Ster advertentie