Downloads

DOWNLOAD: Vato Gonzalez - Dirty House Mixtape 8

  1. Newschevron right
  2. DOWNLOAD: Vato Gonzalez - Dirty House Mixtape 8
Download, druk op play en geniet van de zomerse Dirty House Mixtape #8 die Vato Gonzalez bij FunX uitbrengt! DHM8 met onder andere ‘Sushi Riddim’, ‘Triplets Riddim’, ‘Bio Riddim’, ‘Volfied Riddim’ en ‘B52 Riddim’ dient als voorproefje voor de hete zomer die jou en Vato te wachten staat. Hij gaat voor het eerst touren door de Verenigde Staten en er komt een hot release aan op het Dim Mak-label van Steve Aoki.

De Nederlandse DJ heeft 68 tunes aan elkaar gemixt in 47 minuten en verrast je constant met nieuwe en onuitgebrachte producties op de mixtape. Daarnaast heeft Vato op de Dirty House Mixtape 8 ook een aantal juweeltjes voor je die onder contract staan bij zijn Dirty House label. Vato heeft tussen de producties, remixes en bootlegs ruimte gemaakt voor shout-outs van collega's zoals Hardwell, Martin Solveig, Martin Garrix, R3hab en vele anderen.

De Dirty House Mixtape 8 hoor je zaterdagavond tussen 21.00 en 22.00 uur live op FunX. Vato Gonzalez kondigde woensdagmiddag in Fresh 'n Up aan dat hij tijdens de show van zaterdagavond ook een exclusive track gaat draaien!

Ster advertentie
Ster advertentie