Downloads

Oswald - My Baby Yolo (FunX remix)

  1. Newschevron right
  2. Oswald - My Baby Yolo (FunX remix)
Oswald heeft samen met Mr. Rude een speciale FunX remix gemaakt van zijn nieuwste zouk track 'My Baby Yolo' (You only live once). Deze biedt hij jou gratis ter download aan! De zanger wilde wat bijzonders aan het nummer toevoegen voor de FunX-luisteraars. De track doet het naast de XTips ook goed in het buitenland. De muzikant staat momenteel op nummer één in Sint Maarten met zijn single.

Oswald staat op dit Caribisch eiland ook wel bekend als de 'Prince of Zouk'. Enkele weken geleden heeft hij de nieuwe single 'My Baby Yolo gelanceerd onder het Rock 'N Vibes label en belandde daarmee in de XTips. Ook Ziggi Recado en Maikal X zaten eerder bij dit platenlabel. "Oswald is een ruwe diamand uit St. Maarten", aldus platenlabeleigenaar Mr. Rude.

Het nummer bevat elementen uit het Afrikaanse zouk en is door Oswald zelf geschreven. De track is te vinden op zijn gelijknamige album dat deze maand is uitgebracht. De muzikant scoorde eerder hits met tracks als 'I Need Your Body', 'Body 2 Body' en 'So Tight'. Hij zingt zowel Engelstalige als Franstalige nummers. Behalve in het Caribisch gebied is hij bovendien in de Verenigde Staten en Canada bekend en heeft hier ook eerder een tour heeft afgelegd. FunX-presentator sprak de zanger onlangs aan de telefoon. Beluister het interview hieronder terug.

Beluister en download het 'My Baby Yolo' hieronder!
{source}

{/source}

FunX interview met Oswald
{source}

{/source}Ster advertentie
Ster advertentie