Downloads

MCA El Divino & Keizer - Te Amo

  1. Newschevron right
  2. MCA El Divino & Keizer - Te Amo
MCA El Divino en Keizer bieden de zwoele track Te Amo gratis aan via FunX! De gloednieuwe download ging vandaag in première in het FunX-programma Fresh 'n Up. Te Amo is speciaal voor iedereen die verliefd is, maar dit niet durft te uiten. Wil jij in de wintermaanden niet alleen thuis zitten? Uit dan je liefde met Te Amo, een productie van Apolo LFD!

Het idee voor Te Amo ontstond via Twitter waar MCA El Divino zijn fans beloofde om bij 2000 volgers een track met Keizer te releasen. Het bericht ging zo snel rond, dat het aantal volgers inmiddels al ver over de 3000 is. Toch hebben de fans langer moeten wachten, omdat de XTip vanaf vandaag te downloaden is via FunX.fm. Dat doe je via de Soundcloudplayer hieronder.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F65371876%3Fsecret_token%3Ds-bfa4t&show_artwork=true&secret_url=true"></iframe>
{/source}

MCA El Divino verruilde op jonge leeftijd de hoofdstad van de Dominicaanse Republiek voor die van Nederland. Hij maakte naam als MCA in Zuid-Oost, maar werd na het nummer Flow Divino al gauw MCA El Divino genoemd. Je kent hem van de nummers No Se Como Fue, Controlando en de Controlando remix met Kalibwoy, Greengang, Hydroboyz en Iszi.

UPDATE 24-12: VIDEOCLIP
{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/XEuQARDOIoo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie