Downloads

DOWNLOAD: Gio - Alleen Met Jou

  1. Newschevron right
  2. DOWNLOAD: Gio - Alleen Met Jou
Een aantal weken voor Valentijnsdag brengt Gio je in de stemming met de FunX-download 'Alleen Met Jou'. Daarin zingt hij onder andere dat zijn hart niet te koop is: "Geen mooie auto's of dure cadeaus. Er is maar een ding dat ik wil en dat ben jij." Het hoofdingrediënt van een goede relatie is volgens Gio namelijk niet een berg dure cadeaus, maar echte liefde. Daarom wil hij iedereen een duwtje in de rug geven door Alleen Met Jou ter download aan te bieden.


Gio - Alleen Met Jou
(rechter muisknop > doel opslaan als)


Videoclip

De videoclip van Alleen Met Jou kwam vorige week uit, maar de zanger was in eerste instantie niet van plan om een clip te schieten. "Er zou geen video komen, totdat een vriend die videoclips maakt mij wist over te halen." Gio was eigenlijk van plan om de videoclip van 'JPB' te releasen, maar die staat nu even geparkeerd door de release van Alleen Met Jou. Vanavond vertelt hij meer zijn toekomst over in Weekend WaX, dus vergeet zeker niet te luisteren tussen 19:00 en 22:00 uur.

Relatie

Gio heeft een relatie en vertelt dat het als artiest anders is, omdat je constant in de schijnwerpers staat. "Het blijft moeilijk om het vertrouwen van iemand te winnen, want er zijn ook vaak vooroordelen over artiesten. Ik laat daarom graag de andere kant zien, want als ik van je hou, dan ga ik voor jou door het vuur. Ik neem je met je ups en downs, doe leuke dingen met je, geef je veel warmte en natuurlijk goede seks!"

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/RXA_o96svi0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie