Downloads

Digitzz ft. KayJayce - Buggin' You

  1. Newschevron right
  2. Digitzz ft. KayJayce - Buggin' You
Je kan vanaf vandaag de nieuwe track 'Buggin You' van Digitzz en KayJayce downloaden bij FunX! De artiesten zijn al jaren met elkaar bevriend, maar doken dit jaar voor het eerst samen de studio in. Het eindresultaat is de download van Buggin' You, speciaal voor het 10-jarig bestaan van FunX!



Digitzz ft. KayJayce - Buggin' You
(rechter muisknop > doel opslaan als)


Videoclip

De videoclip van Buggin' You is een verrassing voor de vriendin van Digitzz, presentatrice Veronica van Hoogdalem. De track bevat privébeelden van een weekendje Antwerpen die ze samen beleefden. De Nouveau Riche-artiest haalde zijn inspiratie voor de track uit hun relatie: "Buggin' You vertelt het verhaal van een verliefde man, die ontzettend veel van zijn vriendin houdt, maar weet dat hij af en toe een asshole kan zijn. Aan het einde van de dag hoeft zij zich geen zorgen te maken, want liefde overwint alles," aldus de rapper.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/_Ms3F249toA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Digitzz & KayJayce

Digitizz is een excentrieke artiest die kalm oogt, maar uit zijn dak gaat achter de microfoon. Hij was betrokken bij het ontstaan van Nouveau Riche en won al meerdere awards met de groep. Over het algemeen rapt hij Engelstalig, maar af en toe maakt hij uitstapjes naar Nederlands materiaal. Op Buggin You werkt hij samen met een vriend, de 26-jarige KayJayce. De artiest/producer uit Almere werkt momenteel hard aan zijn debuutalbum dat in 2013 verschijnt.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/MNnim8vjbkg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}



Ster advertentie
Ster advertentie