Downloads

DOWNLOAD: Diversidad - The Experience (FunX Remix)

  1. Newschevron right
  2. DOWNLOAD: Diversidad - The Experience (FunX Remix)
Diversidad is een Europese HipHop formatie bestaande uit twintig artiesten uit twaalf landen, waaronder de Nederlandse artiesten GMB en MC Melodee. Hun nieuwe single 'The Experience' staat al een aantal weken in de XTips lijst. Speciaal voor FunX is er een nieuwe versie van deze track gemaakt die je vanaf nu gratis en exclusief kunt downloaden!

Diversidad - The Experience (FunX Remix)
(rechter muisknop > doel opslaan als)
Of beluister het nummer:
{audio}http://download.omroep.nl/funx/downloads/Diversidad_-_The_Experience_FunX_remix.mp3{/audio}

Bekijk hier het overzicht van alle gratis downloads!

Op de FunX remix zijn alleen nog de ritmes en drums van het originele nummer te horen. Voor de rest is alles opnieuw ingespeeld door Joke de Jong en Eddie Kuijpers met viool en contrabas. Het project is net als de Meisje Luister-remix geleid door Tim Beumers.

In een studio in Brussel nam Diversidad in twee weken het album op. In 2011 en 2012 komen ze met een Europese tour, grafische tentoonstelling, film en een online hiphopcommunity. Ook het album wordt gelanceerd in februari 2011. Op 13 januari geven ze een optreden tijdens het Eurosonic Festival in het Grand Theater in Groningen. De video's van de eerste twee singles The Experience en I Got It zijn al wel online bekijken. Meer over dit unieke Europese project lees je hier.

Momenteel is de Diversidad ook bezig met een serie over de betrokken artiesten. Bekijk hieronder de eerste twee afleveringen:




Ster advertentie
Ster advertentie