Downloads

DOWNLOAD: Kleine Viezerik ft. Mr. Probz - Meisje Luister (Remix)

  1. Newschevron right
  2. DOWNLOAD: Kleine Viezerik ft. Mr. Probz - Meisje Luister (Remix)
De nieuwste track die je deze maand gratis kunt downloaden is een FunX remix van 'Meisje Luister', een nummer van Kleine Viezerik. Op de track wordt de Amsterdamse rapper bijgestaan door een refrein van Mr. Probz. Voor de FunX remix is 'Meisje Luister' opnieuw opgenomen met live band! De originele versie was de eerste single van zijn debuutalbum 'NZIEDEBOY', dat eind oktober uitkwam.

Kleine Viezerik ft. Mr Probz - Meisje Luister (FunX Remix)
(rechter muisknop > doel opslaan als) Of beluister het nummer:
{audio}http://download.omroep.nl/funx/downloads/Kleine_Viezerik_Ft_Mr_Probz-Meisje_Luister_(FunX_Remix).mp3{/audio}

Credits

Gitaar/Basgitaar: Rory de Kievit
Rhodes/Extra Zang: Ricardo Burgrust
Panfluit: Mihai Puscoiu
Drums: Idriss Rouchiche
Executive Producer: Tim Beumers
Bekijk hier het overzicht van alle gratis downloads!

Kleine Viezerik heeft in 2010 een grote buzz weten op te bouwen binnen de vaderlandse hiphopscene. Zo leverde een studiosessie bij het BNN platform 101Barz hem niet alleen een nieuwe fanbase, maar ook aandacht van platenmaatschappijen op. Daarnaast leverde hij bijdrages aan releases van onder andere Dio (Cool remix), The Opposites (Duif op de dam), Winne (So so lobi) en Sir OJ (Moordenaar).

Ook mocht hij voor een nieuwe, nog te verschijnen campagne van Nike de commercialmuziek verzorgen. Hij tourde langs uitverkochte popzalen met de Bang Bros (Hef en ├ľnder) en stond op festivals als Mystery Land, Solar en Appelsap Oosterpark. Met name 3VOOR12 roemt KV om zijn energieke performance en ook MTNL liet middels een mini-docu zien onder de indruk te zijn. Ondertussen bracht hij zijn Mooikwaaiboy mixtape uit en verschenen er videoclips van de nummers Buit en Heey. Op 22 oktober verscheen het debuutalbum 'NZIEDEBOY' van Kleine Viezerik.

Voor Mr. Probz was 2010 een bewogen jaar. In augustus werd hij neergeschoten in Amsterdam. Later werd duidelijk dat Mr. Probz in zijn lever en nieren was geraakt. Gelukkig gaat het weer beter met de Engelstalige rapper. Zijn nieuwste single en videoclip Drivin kreeg veel positieve reacties. De track wordt ook in landen als Amerika, Canada, Frankrijk en Duitsland gedraaid. Het is nu wachten op zijn debuutalbum.
Ster advertentie
Ster advertentie