Entertainment

Ellen DeGeneres reageert op beschuldigingen personeel

foto: The Ellen Show
  1. Newschevron right
  2. Ellen DeGeneres reageert op beschuldigingen personeel

Ellen DeGeneres heeft voor het eerst publiekelijk gereageerd op alle beschuldigingen aan haar adres. Volgens veel (oud-)medewerkers zou de presentatrice achter de schermen helemaal niet zo aardig zijn als men zou denken. Producent WarnerMedia is inmiddels een onderzoek gestart.

Open brief

In een open brief in het blad Variety die Ellen heeft geschreven laat ze weten "het enorm te betreuren dat sommige mensen zo'n vervelende ervaring hebben gehad." De presentatrice ziet graag verbetering. "Op de eerste dag dat we begonnen heb ik iedereen gezegd dat The Ellen DeGeneres Show een vrolijke, fijne plek moest zijn om te werken. Een plek waar niemand zijn stem verheft en waar iedereen met respect behandeld wordt. Kennelijk is daar iets misgegaan, wat ik heel teleurstellend vind. Dat spijt me enorm. Iedereen die mij kent weet dat ik altijd iets goeds voor ogen heb."

Verbetering

Doordat het programma zo snel gegroeid is, heeft de talkshowhost naar eigen zeggen minder zicht gehad op de dagelijkse gang van zaken. "Ik vertrouwde op anderen om de dagelijkse gang van zaken onder controle te houden, maar daar hebben sommigen zich helaas niet aan gehouden. Wat ik vooral heb geleerd de afgelopen tijd is dat mensen die met en voor mij werken, zich naar buiten toe ook namens mij uitspreken. Daar moet een einde aan komen." Ellen belooft beterschap en zegt geleerd te hebben van alle verhalen.

Geruchten

De geruchten over Ellens 'gemene gedrag' begonnen afgelopen maart. Zo schreef iemand op Twitter dat Ellen "de gemeenste persoon op aarde is" is en nooit met personeel wil praten. Ook deden veel mensen hun beklag over de werkomstandigheden achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie