Entertainment

Kritiek op actrice Malika Haqq wegens inplannen makeover na bevalling

foto: Instagram
  1. Newschevron right
  2. Kritiek op actrice Malika Haqq wegens inplannen makeover na bevalling

Een foto van Khloe Kardashians best friend Malika Haqq heeft veel tongen los gemaakt. De 36-jarige Malika is namelijk in verwachting van haar eerste kindje, maar op Instagram plaatste ze een foto waarbij ze liet weten al een afspraak te hebben staan voor een makeoverna haar bevalling.

Makeover

Malika schrijft bij haar foto: "Net even gestopt om mijn favoriet Dr. Jason Diamond te zien. Mijn post-pregancy makover staat gepland. Ik kan niet wachten!" Deze makeover houdt in dat je door middel van plastische chirurgie je figuur van voor je zwangerschap weer terugkrijgt. Het is een trend onder beroemdheden. Zo heeft Dokter Jason Diamond eerder al andere sterren als Amber Rose en Kim Kardashian onder het mes gehad.

KRITIEK

Onder Malika's foto laten veel mensen weten het onbegrijpelijk te vinden dat de actrice de makeover wil ondergaan. Zo reageert iemand: "Serieus? Bij het krijgen van een kind horen littekens, als je deze niet kunt accepteren zou je geen moeder moeten zijn." Een ander zegt: "Dit is triest. Body positivity is zo belangrijk voor jonge meiden die naar je opkijken. Ik bid voor een veilige en gezonde bevalling."

BABY DADDY

De 36-jarige actrice is al een tijdje in verwachting van haar eerste kindje. Een lange tijd was niet bekend wie de baby daddy van haar nog ongeboren zoontje is. Na een lange stilte liet ze onlangs weten dat haar ex-vriend, rapper O.T. Genasis, de vader is.

Ster advertentie
Ster advertentie