Entertainment

Rihanna in Vogue over kinderwens en nieuwe muziek: "Ik heb geen grenzen"

foto: Instagram: badgalriri
  1. Newschevron right
  2. Rihanna in Vogue over kinderwens en nieuwe muziek: "Ik heb geen grenzen"

Rihanna heeft een boekje open gedaan over haar privéleven en haar langverwachte nieuwe album. De zangeres en zakenvrouw shinet op de cover van de Britse Vogue en in het bijbehorende interview vertelt ze: "Ik kan niet zeggen wanneer ik het uitbreng. Maar ik ben heel agressief aan muziek aan het werken."

Geen grenzen

Fans wachten al lange tijd (on)geduldig op het nieuwe album van Rihanna, dat voorlopig de titel R9 heeft. Die verwijst naar het feit dat het RiRi's negende studioalbum is, nadat ze Anti begin 2016 uitbracht. Hoewel de verwachting is dat het nieuwe project een reggae-dancehallalbum wordt, wil de zangeres zich duidelijk niet vastpinnen aan hokjes, thema's of verwachtingen: "Ik wil niet dat mijn albums voelen als thema's", zegt ze. "Er zijn geen regels. Er is geen format. Er is alleen goede muziek en als ik het voel, breng ik het uit."

Betekent dat dat het dus geen reggae-album wordt? "Oh nee, dat gaat wel gebeuren", stelt ze gerust."Het voelt gewoon alsof ik geen grenzen heb. Ik heb alles gedaan. Ik heb alle hits gemaakt en elk genre geprobeerd. Nu sta ik gewoon open. Ik kan alles maken wat ik wil."

kinderen, maar niet per se een man

Rihanna geeft aan dat ze aan het begin staat van een nieuwe fase. Waar ze nu keihard werkt om al haar businesses draaiende te houden, ziet ze dat in de toekomst anders: "Ik weet dat ik heel anders wil gaan leven." Zo geeft ze aan graag kinderen te willen, het liefst drie of vier. En daar heeft ze wat haar betreft niet per se een man voor nodig, ook al heeft ze het gevoel dat de maatschappij haar dat wel opdringt. "Het enige dat belangrijk is, is geluk. Dat is de enige gezonde relatie tussen een ouder en een kind. Het enige dat een kind echt kan opvoeden, is liefde."

Durag
Rihanna staat wel vaker op de covers van tijdschriften en dat doet ze nooit zomaar. Haar looks zijn altijd op een bepaalde manier bijzonder of baanbrekend. Deze cover is geen uitzondering. Rihanna draagt op de foto's namelijk een durag en is daarmee de eerste persoon ooit die het item naar een Vogue-cover brengt. Hoofdredacteur Edward Enninful zegt daarover op Instagram:

"Hoewel dit sterke symbool van black life - van zelfbehoud, weerstand en authenticiteit - een belangrijke plaats heeft in popcultuur, is het maar zelden in high fashion terug te zien. Toch hebben we hier de meest fantastische, ambitieuze en mooiste durag, gedragen door een vrouw die elke grens overschrijdt die ze tegenkomt."

Ster advertentie
Ster advertentie