Entertainment

Jutta Leerdam bevestigt relatie met Jake Paul

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Jutta Leerdam bevestigt relatie met Jake Paul

Het is officieel: Jutta Leerdam en Jake Paul zijn een koppel. Dat heeft de Nederlandse schaatskampioene vandaag bekendgemaakt middels een fotoreeks op Instagram. Als caption bij de foto's schreef Jutta simpelweg: That's It".

Meermaals gespot

De twee tortelduifjes begonnen elkaar in december te volgen op Instagram, wat veel van Jake Pauls volgers opviel, omdat hij maar 274 mensen volgt. Sindsdien deden geruchten over een relatie tussen Jutta en Jake de ronde en werden ze meermaals samen gespot. Vorige week doken er voor het eerst beelden op van de twee toen ze bij een feest van kledingmerk Hugo Boss waren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Relatie met Koen Verwij

Jutta had tot afgelopen zomer een relatie met schaatser Koen Verweij. Ze stonden bekend als hét sportkoppel van Nederland, maar hun relatie strandde na vijf jaar. "We zitten in verschillende fases in ons leven en zijn niet meer de match die we ooit waren. Ik gun hem het allerbeste", schreef ze destijds op Instagram.

Van YouTuber naar bokser

Hoewel Jake Paul zijn populariteit vooral te danken heeft aan zijn carrière als YouTuber, is hij tegenwoordig ook bekend als bokser. Zo stapte hij de afgelopen jaren meerdere malen in de ring en verdiende hij miljoenen dollars met wedstrijden tegen andere beroemdheden. Na zes overwinningen leed de 26-jarige Jake afgelopen maand zijn eerste nederlaag tegen Tommy Fury.

Ster advertentie
Ster advertentie