Entertainment

Lil Nas X geëerd met eigen feestdag in zijn stad Atlanta

foto: DFree (Shutterstock)
  1. Newschevron right
  2. Lil Nas X geëerd met eigen feestdag in zijn stad Atlanta

Lil Nas X heeft een wel heel bijzondere verrassing gekregen in zijn home town Atlanta. De rapper heeft vanaf nu namelijk zijn eigen officiële feestdag in de Amerikaanse stad.

Lil Nas X Day

De gemeenteraad van Atlanta heeft 20 oktober 2021 officieel uitgeroepen tot 'Lil Nas X Day'. Dat gebeurde tijdens feestelijke bijeenkomst, waarbij ook fans, vrienden van Lil Nas X en inwoners van Atlanta aanwezig waren.

Burgemeesterskandidaat Antonio Brown had mooie woorden voor de rapper. "Hij heeft ontzettend hard gewerkt voor meer acceptatie van lhbtq-artiesten binnen de muziekindustrie. Ook heeft hij anderen empowered om opener, expressiever en persoonlijker te zijn door middel van muziek en kunst."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Inspiratie

Brown gaf ook aan dat hij Lil Nas X als een grote inspiratie ziet voor zijn eigen carrière in de politiek. "Ik doe mee om burgemeester van Atlanta te worden en zou de eerste lhbtq-burgemeester in de geschiedenis van de stad zijn. Jij inspireert me en laat me geloven dat ik het kan. Dankjewel daarvoor."

Leven compleet veranderd na vier jaar

Na het ontvangen van zijn plakkaat, had uiteraard ook Lil Nas X wat mooie woorden voor alle aanwezigen. "Bedankt dat jullie allemaal aanwezig zijn. Dit is geweldig. Vier jaar geleden, toen ik thuis bij mijn zus op de grond lag te slapen, kon ik mij dit nooit voorstellen. Dit is ongelooflijk."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie