Entertainment

Dwayne 'The Rock' Johnson bovenaan lijst best betaalde acteurs

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Dwayne 'The Rock' Johnson bovenaan lijst best betaalde acteurs

Dwayne 'The Rock' Johnson is de best betaalde acteur van afgelopen jaar. De voormalig worstelaar verdiende in de periode juni 2018 tot juni 2019 maar liefst 89,4 miljoen dollar en staat daarmee op nummer één in de Forbes-lijst. Dat geld haalde hij binnen met zijn rollen in Jumanji: The Next Level, Skyscraper, de serie Ballers en de nieuwe Fast & Furious-film: Hobbs & Shaw.

1. Dwayne Johnson - $89,4 miljoen
2. Chris Hemsworth - $76,4 miljoen
3. Robert Downey Jr. - $66 miljoen
4. Akshay Kumar - $65 miljoen
5. Jackie Chan - $58 miljoen
6/7. Bradley Cooper - $57 miljoen
6/7. Adam Sandler - $57 miljoen
8. Chris Evans - $43,5 miljoen
9. Paul Rudd - $41 miljoen
10. Will Smith - $35 miljoen

Van #2 naar #1

The Rock wordt opgevolgd door Chris Hemsworth ($76,4 miljoen) en op de derde plaats staat Robert Downey Jr. ($66 miljoen). Vorig jaar stond Dwayne op de tweede plek. Toen was het George Clooney die bovenaan stond, terwijl hij dat jaar in geen een film speelde.

SCARLETT JOHANSSON EN TAYLOR SWIFT

Een lijst met best betaalde actrices is nog niet bekend gemaakt. Vorig jaar was Scarlett Johansson daarin de nummer één met $40,5 miljoen. Als het gaat om entertainers uit alle categorieën, is het Taylor Swift die de meeste dollars verdiende, namelijk 185 miljoen. Zij wordt opgevolgd door Kylie Jenner ($170 miljoen) en Kanye West ($150 miljoen). Dwayne Johnson staat in die lijst op nummer 15.

Just married

Het is een goed jaar voor Dwayne, want ook in de liefde gaat het goed. De 47-jarige acteur stapte vorige week op Hawaï in het huwelijksbootje. Hij trouwde op 18 augustus met Lauren Hashian, de moeder van zijn twee kinderen.

Ster advertentie
Ster advertentie